Projektregister

I Projektregistret kan du registrera dina projekt och ha full översikt över kontakter, order, fakturor, offerter, inköp, aktiviteter, dokument, tid, produkter, anställda och eventuella underprojekt som är knutna till det aktuella projektet. Det kan vara nyttigt att använda projektregistret för att följa kostnader och intäkter knutna till ett projekt för att kunna se om projektet är lönsamt.

I användarinställningarna för projekt kan du definiera grundvärden för lera av fälten i den övre delen av projektkortet. Genom att skapa grundinställningar behöver du inte fylla i information som är samma i alla projekt.

Obs! Ett projekt kan inte raderas när det är länkat till andra moduler. Om du anser att projektet inte längre är relevant kan du sätta det som Inaktivt genom att välja Ja i rullgardinsmenyn för Inaktiv.

Med knappen Projektstatus får du en översikt över det projekt som visas. Här kan du se alla registrerade timmar, samt de order och inköp som gjorts i samband med projektet.

Med knappen Ändra status kan du ändra projektets status och registrera datum för statusändringen.

Med knappen Översikt över projektstatus får du en överblick över de statusändringar som du har gjort med knappen Ändra status. Du kan se datum, status och varaktighet för varje enskilt statusvärde som projektet har haft.

Flikarna i projektregistret:

Kontakter

Försäljning och fakturering

Offert

Inköp

Aktiviteter

Dokument

Tidrapportering

Produkter

Anställda

Gantt-diagram

Underprojekt

Se även:

Hur skapas ett nytt projekt?

Projektlista

Om projektmodulen

Användarinställningar för projekt