Anpassa innehållet i ett fokusområde på skrivbordet

Så anpassar du innehållet på ett fokusområde:

1. Välj Visa - Inställningar - Användare - Inställningar per modul - Skrivbord.

2. Markera det fokusområde du vill redigera i listan i den övre halvan av fönstret.

3. Klicka på Redigera.

4. Välj vilka informationsfönster som ska vara tillgängliga i övre halvan av fönstret.

1. Välj vilka informationsfönster som ska vara tillgängliga i nedre halvan av fönstret.

Knapparna längst ner på skrivbordet ändras utifrån dina val. Detsamma gör informationsfönstren som visas ovanför.

Obs! Du kan även komma till inställningarna direkt från verktygsfältet på skrivbordet.

Antal informationsfönster som kan väljas varierar för de olika fokusområdena.

Se även:

Om Skrivbordet

Om informationsfönster på skrivbordet