CRM > Aktiviteter > Skapa nya aktiviteter från kontaktkortet

Skapa nya aktiviteter från kontaktkortet

I kontaktkortet i Mamut Online kan du visa aktiviteter som är kopplade till den aktuella kontakten samt skapa nya aktiviteter för kontakten.

Du kan dessutom filtrera aktiviteterna för kontakten efter status, typ, datum och ansvarig. Detta kan vara till nytta om du har skapat många aktiviteter för kontakten.

Så här skapar du en ny aktivitet från kontaktkortet

1. Gå till CRM - Kontaktuppföljning - Kontaktlista.
  2. Klicka på Gå till kontakt under Åtgärd kolumnen.
  3. Klicka på Aktivitet fliken.
  4. Skriv in din aktivitet information i dom tillgängliga fälten längst ner på sidan.
  5. Klicka på Spara.

Du har nu skapat en ny aktivitet från kontaktkortet. För att visa aktivitetskortet klicka på Gå till aktivitet i Åtgärd kolumnen.

Se även:

Aktiviteter på Mamut Online

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.