Inställningar på Mamut Online > Välj företag

Välj företag

En databas

Om du bara har en företagsdatabas, öppnas Mamut Online direkt. Du som användare behöver inte tänka på att välja en specifik databas. Men du kan se databasnamnet i databaslistan i den översta menyraden.

Flera databaser

Om du har tillgång till flera databaser, kan du växla mellan databaserna genom att klicka bredvid databaslistan i den översta menyraden. Välj den databas du önskar öppna från listan.

Databaslistan är indelad i Aktiva och Inaktiva databaser. Den företagsdatabas som du för tillfället arbetar i är markerad.

Tips! Om du har tillgång till fler än 10 företagsdatabaser, kan du använda fältet Sök för att snabbt hitta en specifik databas.

Se även:

Användaradministration

Version 11.1. Dokumentationen kan beskriva tjänster och/eller funktioner som inte är tillgängliga i din lösning.

Alla rättigheter reserverade © Visma Software AB. Med förbehåll om ändringar/fel. Mamut och Mamut-logotypen är registrerade varumärken av Visma Software AB. Alla andra varumärken är registrerade av respektive företag.