Hur används Winfax?

Visa - Inställningar - Övriga inställningar - Andra program

Med programmet WinFax kan du skicka dokument och rapporter till dina kontakter direkt från programmet. För att kunna skicka fax direkt måste du installera programmet Winfax på din dator. Se installationsguiden som medföljer programmet.

Så specificerar du drivrutin för fax:

1. Gå till Visa - Inställningar - Övriga inställningar - Andra program.

2. Klicka på knappen med tre prickar till höger om fältet Skrivardrivrutin för fax.

3. Välj skrivardrivrutinen för Winfax som du har installerat i förväg.

4. Klicka på OK.

5. Lägg in För att nå ut på linjen, slå: om du till exempel måste slå noll (0) för att ringa externt.

6. Klicka på OK.

Du kan nu använda Winfax.

Se även:

Skicka ett dokument med fax

Övriga inställningar