Nieuwe rekening aan het rekeningschema toevoegen

Zo maakt u een nieuwe rekening aan:

1. Ga naar Beheer - Administratie - Rekeningschema.

2. .Klik op Nieuw.

3. Voer een nummer in op basis van de plaats waar deze in het rekeningschema moet staan en klik op OK.

Gebaseerd op het ingevoerde nummer wordt de rekening automatisch in de verdichtingen geplaatst. Meer informatie over verdichtingen vindt u hier.

Op het tabblad Verdichtingen kunt u op Bewerken klikken om de plaatsing van de rekening te zien en deze eventueel te wijzigen.

4. Voer een Naam in. De naam geeft aan waar de nieuwe rekening voor gebruikt zal worden. De naam van bestaande rekeningen kunt u tevens wijzigen.

5. Op het tabblad Geavanceerd kunt u meer rekeninggegevens invoeren. Meer informatie over deze velden vindt u hier.

6. Gebruik het tabblad Notitie om meer informatie over de rekening in te voeren.

7. .Klik op Opslaan.

U hebt nu een nieuwe rekening aangemaakt.

Meer informatie:

Rekeningschema

Eigenschappen voor rekeningschema

Versie 20.1. De documentatie kan diensten en/of functionaliteiten vermelden die niet in uw licentie zijn inbegrepen. Neem contact met ons op indien u hierover meer informatie wenst.

© 2016 Visma Software B.V. Alle rechten/drukfouten voorbehouden. Mamut en het Mamut-logo zijn geregistreerde merken van Visma Software B.V. of haar dochterondernemingen. Alle overige merken zijn geregistreerde merken van de desbetreffende bedrijven.