Nieuwe bedrijfsdatabase - Bedrijfsinstellingen

Dit is een onderdeel van de wizard voor het aanmaken van een nieuwe bedrijfsdatabase, tijdens de eerste keer opstarten of als u later een nieuwe bedrijfsdatabase aanmaakt.

De bedrijfsinformatie die u hier invoert, zal de naam zijn van het bedrijf waarvoor u de bedrijfsdatabase aanmaakt.

Naam: In het veld Naam voert u de officiële naam van het bedrijf in. Deze naam zal onder andere op facturen en andere rapporten worden weergegeven. Tijdens de eerste keer opstarten zal het systeem aannemen dat u dezelfde naam gebruikt als u hebt aangegeven in het registratievenster, maar u kunt deze hier nog wijzigen. Maakt u op een later moment een nieuwe bedrijfsdatabase aan, dient u het schema opnieuw in te vullen.

Land: Het gekozen Land bepaalt welke registers worden geïnstalleerd wat betreft btw, rekeningschema etc.

Valuta: Alle prijzen worden ingevoerd in de valuta die u hier aangeeft. Middels het valutaregister kunt u prijzen bijwerken van buitenlandse leveranciers in de valuta die zij gebruiken en deze omrekenen naar uw eigen valuta, bijvoorbeeld tijdens boekhoudingsprocessen.

Tip! Indien u een bedrijfsdatabase zonder wizard aanmaakt, kunt u nu op Voltooien klikken. De bedrijfsdatabase wordt aangemaakt. U kunt later de instellingen wijzigen. Indien u toch de wizard wenst te gebruiken als hulpmiddel voor de belangrijkste instellingen, klikt u op Vorige.

Maakt u gebruik van de wizard, kunt u meer informatie toevoegen en vervolgens doorgaan:

Rekeningnummer (op factuur): Het rekeningnummer wordt weergegeven op alle facturen en andere betalingsformulieren die u vanuit het programma afdrukt.

Volgende stap:

Nieuwe bedrijfsdatabase - Financiële informatie

Meer informatie:

Nieuwe bedrijfsdatabase aanmaken

Voorbeelddatabase installeren/additionele producten evalueren