De werkbalk op het bureaublad

U kunt via de knop Nieuw op het bureaublad rechtstreeks nieuwe boekstukken aanmaken in alle meest gangbare registers. Er is ook een snelkoppelingsknop voor het openen van lijsten. Verder biedt de werkbalk u toegang tot de agendafuncties en het instellingenvenster. Al met al biedt de werkbalk u dus te allen tijde snel en eenvoudig toegang tot de meest gangbare functies.

Het bureaublad heeft een vaste werkbalk. De diverse modulevensters in het programma hebben echter werkbalken die zijn aangepast aan de beschikbare functies in dat venster.

Pictogram Functie Beschrijving

Nieuw

Opent een nieuwe, lege registratiekaart waarop u een nieuw item in het register kunt aanmaken.

Lijst

Geeft een gesorteerde en doorzoekbare lijst weer van alle aangemaakte items in het register. De pijl rechts biedt toegang tot de laatste tien bewerkte items.

Rapporten

Snelkoppeling naar de rapportmodule.

Agenda

Snelkoppeling naar de agenda.

Gemeenschappelijke agenda

Snelkoppeling naar de gemeenschappelijke agenda.

Bijwerken

Werkt de informatiestromen op het bureaublad bij. U kunt in de gebruikersinstellingen voor het bureaublad aangeven of deze doorlopend moeten worden bijgewerkt of alleen als u op Bijwerken klikt.

Instellingen

Snelkoppeling naar de instellingen.

Minimaliseren

Minimaliseert de inhoud van de informatiestromen op het bureaublad. Om de inhoud te herstellen, klikt u op Bijwerken of verandert u het aandachtsgebied om vervolgens terug te gaan.

Help

Opent het helpbestand. U kunt in ieder afzonderlijk venster op [F1] drukken om de helpfunctionaliteit te openen.

Meer informatie:

Over het bureaublad

Werkbalken op vensterniveau