Het menu: Beheer

Het menu Beheer geeft u toegang tot alle modules in het programma. In de helpfunctionaliteit en overige documentatie wordt naar dit menu verwezen voor toegang tot de verschillende functionaliteiten/vensters.

Een dergelijke referentie kan er zo uit zien:

Beheer - Artikel - Artikelregister

1. Klik op Beheer in de werkbalk bovenaan in het venster.
    Een menu onderaan wordt geopend.
  2. Klik op Artikel.
    Er opent nu nog een menu, rechts van het oorspronkelijke menu.
  3. Klik op Artikelregister in het rechtermenu.

U kunt ook de sneltoetsen onder de verschillende aandachtsgebieden op uw bureaublad gebruiken om naar de verschillende functionaliteiten in het programma te navigeren. Het bureaublad kan naar uw behoefte aangepast worden door vaak gebruikte functionaliteiten toe te voegen en weinig gebruikte functionaliteiten te verwijderen. U zult altijd toegang hebben tot de functionaliteiten via het menu Beheer. Dit geldt echter niet indien uw toegang beperkt is als gevolg van de toegangscontrole die uw systeemverantwoordelijke heeft ingesteld in het programma, of als gevolg van het ontbreken van een licentie voor de functionaliteiten.

Meer informatie:

Raak bekend met het programma

Versie 24.0. De documentatie kan diensten en/of functionaliteiten vermelden die niet in uw licentie zijn inbegrepen. Neem contact met ons op indien u hierover meer informatie wenst.

© 2020 Visma Software B.V. Alle rechten/drukfouten voorbehouden. Mamut en het Mamut-logo zijn geregistreerde merken van Visma Software B.V. of haar dochterondernemingen. Alle overige merken zijn geregistreerde merken van de desbetreffende bedrijven.