Additionele producten

Mamut biedt een aantal Additionele producten en Enterprise-uitbreidingen aan zodat uw bedrijf effectiever met Mamut Business Software kan werken.

Er bestaan tevens diverse Additionele producten die meer functionaliteiten bieden met betrekking tot uw website en webshop. Deze producten voor domeinnamen en e-mailaccounts kunnen onafhankelijk van uw Mamut-programma worden gebruikt. Een aantal andere producten vereisen dat u een product uit de Mamut Enterprise-serie gebruikt.

Meer informatie over de Additionele producten en Enterprise-uitbreidingen die in combinatie met uw versie van Mamut Business Software kunnen worden gebruikt vindt u op onze website https://nl.visma.com/apps-en-add-ons/mamut-one/ (externe link). U kunt ook gratis bellen naar het nummer 0800 444 66 66 of een e-mail naar info@mamut.nl sturen voor meer informatie.

Klik op het gewenste product aan de linkerzijde om meer hierover te lezen.

Is deze informatie relevant voor mij?

Het is mogelijk dat de functionaliteiten die in deze sectie worden beschreven niet of gedeeltelijk in uw programmaversie aanwezig zijn. U vindt een gedetailleerd functionaliteitenoverzicht voor de verschillende producten op onze website: http://nl.visma.com/mamutone (externe link).

Meer informatie?

Indien u producten wenst te bestellen, of meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling via mamut@vismasoftware.nl.

Mocht u vragen hebben over het gebruik van uw programma, vindt u veel nuttige gebruikerstips op onze supportwebsite Visma Community Nederland (externe link).