De kalender gebruiken

Om een nieuw evenement aan uw kalender toe te voegen dient u te zijn ingelogd als beheerder.

Zo voegt u een nieuw evenement toe:

1. Navigeer naar de kalender waaraan u een evenement wenst toe te voegen.

2. Selecteer Evenement uit de afrollijst in het beheerdersmenu en klik op Hier aanmaken.

3. Voer in het venster dat wordt geopend, de relevante informatie in de betreffende velden in.

Titel: Voer de titel van het evenement in.
    Tekst: Voer alle relevante informatie over het evenement in.
    Categorie
    : U kunt uw evenementen categoriseren door hier een correct trefwoord in te voeren.
    Datum
    : Hier kunt u aangeven of het evenement de gehele dag in beslag neemt. Voer tevens zowel de begin- als eindtijd in de betreffende velden in.
    Terugkeerpatroon: U kunt tevens definiëren of uw evenement terugkeert op een dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis. U kunt het aantal herhalingen begrenzen door een einddatum of aantal herhalingen in te voeren.
    Google-Kaart
    : Indien u de functionaliteit voor Google-kaart hebt geactiveerd via Configuratiescherm - Website-instellingen, kunt u een kaart aan uw evenement toevoegen. Voer het adres in het veld boven de kaart in en klik op Zoek adres. U kunt tevens een locatie selecteren door op de kaart te klikken of de lengte- en breedtegraad in te voeren. Meer informatie over deze functionaliteit vindt u hier.
    Bestand
    : Klik op Bladeren om een bestand te selecteren en te uploaden.

4. Klik op Publiceren om de wijzigingen op te slaan.

Uw kalender is nu bijgewerkt met het nieuwe evenement.

Zo wijzigt u een evenement:

1. Ga naar het evenement dat u wenst te wijzigen.

2. Klik op Bewerken in het beheerdersmenu.

3. Voer de gewenste wijziging uit.

Klik op Publiceren om uw evenement bij te werken.

Zo verwijdert u het evenement

1. Ga naar het evenement dat u wenst te verwijderen.

2.  Klik op Verwijderen in het beheerdersmenu.

Het evenement is nu verwijderd.

Meer informatie:

Kalender

Aan de slag met uw kalender

De componenten in Mamut eZ Publish