Bestanden naar een bestandsmap uploaden

Zodra u een bestandsmap heeft aangemaakt, kunt u ieder bestandstype dat u wenst te delen uploaden.

Zo kunt u een bestand naar een bestandsmap uploaden:

1. Ga naar de bestandmap waaraan u het bestand wenst toe te voegen.

2. Selecteer Bestand uit de afrollijst in het beheerdersmenu en klik op Hier aanmaken.

3. Voer in het geopende venster de relevante informatie in:

Naam: De naam die zichtbaar is voor de bezoeker. De naam hoeft niet identiek te zijn aan de bestandsnaam.
    Omschrijving
    : U kunt een omschrijving van de inhoud van het bestand invoeren.
    Bestand
    : Blader naar het bestand op uw computer.
    Labels
    : Voer passende trefwoorden in zodat deze door zoekmachines kan worden gevonden. Gebruik komma's (,) om de woorden te scheiden.

4. Klik op Publiceren.

Het bestand is nu geüpload in de bestandsmap.

Zo past u uw bestand aan:

1. Ga naar de bestandsmap waarin het bestand zich bevindt.

2. Klik op Eigenschappen naast het betreffende bestand.

3. Klik op Bewerken in het beheerdersmenu.

4. Voer de gewenste wijziging uit.

Klik op Publiceren om de wijzigingen op te slaan.

Zo verwijdert u het bestand:

1. Ga naar de bestandsmap waarin het bestand zich bevindt.

2. Klik op Eigenschappen naast het betreffende bestand.

3.  Klik op Verwijderen in het beheerdersmenu.

Het bestand is nu verwijderd.

Meer informatie:

Bestandsmappen

De componenten in Mamut eZ Publish