De integratie met een tekstverwerker gebruiken

U vindt de werkbalk voor de integratie in het beheerdersmenu:

Zo gebruikt u de integratie

Importeren: Klik op deze knop om de inhoud van een OpenOffice- of Microsoft Word-tekstdocument naar uw website te uploaden. Klik op de zoekknop om het bestand te vinden en klik op Bestand uploaden.

Exporteren: Klik op deze knop om de inhoud van uw website naar een tekstverwerker te exporteren.

Vervangen: Klik op deze knop om een eerder geüpload document op uw website te vervangen. Klik op de zoekknop om het bestand te vinden en vervolgens op Bestand uploaden.

Meer informatie:

Integratie met tekstverwerkers

De componenten in Mamut eZ Publish