Logo

U kunt uw eigen logo op uw website uploaden. Het logo wordt in de linkerbovenhoek van de website weergegeven. Indien u in plaats van een logo, tekst wenst te gebruiken, gaat u naar Configuratiescherm - Website-instellingen en voert u de tekst in het veld Titel in. Meer informatie vindt u hier.

Zo uploadt u een logo:

1. Ga naar Configuratiescherm - Logo.

2. Klik op Bladeren en navigeer naar de afbeelding

3. Selecteer het bestand en klik op Openen.

4. Geef aan of Mamut eZ Publish de afbeelding automatisch moet schalen of dat u de afbeelding in de originele grootte wenst te uploaden.

5. U kunt de grootte van de afbeelding in pixels aanpassen in de Breedte en Hoogte velden.

Het logo wordt op uw website gepubliceerd zodra u op Verzend voor publicatie klikt.

Tip! Voor het beste resultaat raden wij u aan om een logo met een transparante achtergrond te gebruiken.

Meer informatie:

Website-instellingen

Configuratiescherm