Configuratiescherm

Vanuit het configuratiescherm kunt u de instellingen, ontwerp, zoekmachine-optimalisatie, concepten, bestandenbibliotheek en gebruikersaccounts van de website beheren.

Website-instellingen

Hier definieert u de instellingen voor uw website. Meer informatie over de website-instellingen vindt u hier.

Ontwerpinstellingen

Hier bepaalt u de ontwerpinstellingen voor uw website.

Zoekmachine-optimalisatie

Hier voert u de trefwoorden in die door zoekmachine's gebruikt worden om uw website te categoriseren. Meer informatie over de metagegevens in Mamut eZ Publish vindt u hier.

Concepten

Klik op de knop Concepten om een lijst van uw opgeslagen concepten weer te geven. Meer informatie over concepten vindt u hier.

Bestandenbibliotheek

Hier vindt u alle bestanden die u hebt geüpload. Meer informatie over het bestandenbeheer vindt u hier.

Gebruikersaccounts

Klik op de knop Gebruikersaccounts om een lijst van alle geregistreerde gebruikers weer te geven. Meer informatie over de gebruikersaccounts vindt u hier.

Meer informatie:

Website-instellingen

Sjablonen

Logo

Menu-ontwerp

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Concepten en versies beheren

Bestandenbibliotheek

Gebruikersaccount aanmaken

Aan de slag met de voorpagina