Debiteurenoverzicht

In het debiteurenoverzicht vindt u alle transacties die op de rekeningen van uw klanten zijn geboekt. In het debiteurenoverzicht kunt u ook zien welke status de verschillende transacties in uw administratie hebben.

Via de Gebruikersinstellingen geeft u aan welke kolommen er moeten worden weergegeven en welke selectiecriteria er beschikbaar moeten zijn.

Zo vindt u vervallen verkoopfacturen:

1. Selecteer Openen uit de eerste afrollijst.
  2. Selecteer Facturen - vervallen uit de tweede afrollijst.
  3. Vul 0 (nul) in bij het veld Klant en klik Bijwerken om alle klanten weer te geven.
    Indien u één klant tegelijkertijd wenst te bekijken opent u het klantenoverzicht en geeft u de gewenste klant aan. Klik vervolgens op OK.
  4. Selecteer de factuur die u nader wilt bekijken. Selecteer Details weergeven uit de werkbalk in het bovenste venster om het gedetailleerde overzicht te activeren. Het gedetailleerde overzicht geeft aan of er andere transacties gekoppeld zijn aan de factuur die u in het bovenste venster hebt geselecteerd. Deze transacties kunnen verder behandeld worden.
  5. Geef aan welke transactie uit het gedetailleerde overzicht u verder wilt bewerken.
  6. U kunt kiezen uit: Betalingen registreren, transactie Bewerken, Ga naar factuur, Ga naar boekstuk en openstaande posten koppelen (Matchen/Koppelen).

Tip! Onderaan het venster kunt u een samenvatting vinden waarin het Totaal uitstaande bedrag, Niet vervallen en Vervallen betalingen van de geselecteerde klant weergegeven worden.

Tip! Door op de pijlknop rechts van de knop Activiteit aanmaken te klikken, kunt u aangepaste activiteiten aanmaken. U bepaalt zelf de inhoud in de activiteit en in welke modules deze beschikbaar is.

Meer informatie:

Boeken van betalingen in debiteuren-/crediteurenadministratie

Matchen/koppelen

Een transactie in debiteuren-/crediteurenadministratie wijzigen

Gebruikersinstellingen