De update-wizard - Gebruikersnaam en Wachtwoord

Het installatieprogramma zoekt naar eerdere versies van het programma en start een update-wizard bij de eerste opstart van het programma na de installatie van een nieuwe versie.

Meer informatie over de installatie van het programma vindt u in Over de installatie.

Meer informatie over het updaten naar een nieuwe versie vindt u in Inleiding tot de updates naar een nieuwe versie.

Gebruikersnaam en Wachtwoord

Het systeem controleert uw Gebruikersnaam en Wachtwoord. Alleen de systeembeheerder kan de update naar een nieuwe versie uitvoeren. Meer informatie over de gebruikersnaam en het wachtwoord vindt u in Gebruikersnaam en wachtwoord.

De systeembeheerder kan controleren welke gebruikers toegang dienen te hebben tot het updaten naar een nieuwe versie. In de update-handleiding loggen de gebruikers in met een Gebruikersnaam en Wachtwoord. De gebruiker met het toegangsprofiel Volledige toegang/Supergebruiker of Beheerder heeft altijd toegang tot het updaten. Overige gebruikers moeten handmatig toegang krijgen voor het uitvoeren van de update.

Er moet in het systeem altijd minstens één gebruiker zijn met het toegangsprofiel Volledige toegang/Supergebruiker.

Wachtwoord vergeten?

U dient de update af te breken. Meer informatie over wat u kunt doen wanneer u het wachtwoord bent vergeten vindt u in Inloggen.

Meer informatie:

Over updates naar een nieuwe versie