Activiteiten verdelen

Bij het aanmaken van meerdere groepsactiviteiten, of wanneer u kiest om de waarden van een selectie activiteiten te wijzigen, kunt u de activiteiten willekeurig verdelen over meerdere medewerkers.

Door op Verantwoordelijken in één van de deze wizards te klikken, krijgt u een overzicht van alle gebruikers die als consultanten in het medewerkersregister zijn geregistreerd.

Zo verdeelt u activiteiten:

1. Ga naar Beheer - Activiteit - Aanmaken groepsactiviteit of Beheer - Activiteit - Bijwerken selectie activiteiten.
  2. Bepaal de selectie en voltooi de inleidende stappen in de wizard. Klik vervolgens op de knop Verantwoordelijken

3. Selecteer de medewerkers onder wie de activiteiten verdeeld moeten worden.
  4. Geef aan hoeveel van de activiteiten aan de desbetreffende persoon zullen worden toegedeeld. Onder in het venster wordt doorlopend geteld hoeveel activiteiten er zijn verdeeld.
  5. Klik op OK wanneer alle activiteiten zijn verdeeld.

Ga door met de wizard om deze te voltooien.

Meer informatie:

Over activiteiten

Bijwerken selectie activiteiten

Groepsactiviteiten aanmaken

Medewerkersregister