Relatiebeheer, tabblad: Activiteiten

Beheer - Relatie - Relatiebeheer - Activiteiten

Op het tabblad Activiteiten worden activiteiten geregistreerd die verbonden zijn aan de betreffende relatie. Hier registreert u alle informatie die met de activiteit te maken heeft, zoals contactpersoon, project, duur/type, verantwoordelijke persoon in uw bedrijf, et cetera. De activiteiten die geregistreerd worden kunnen bijvoorbeeld vergaderingen, demonstraties, telefoongesprekken, e-mails, leveringsvoorwaarden en prijsoffertes zijn.

Door op de knop Nieuw te klikken kunt u nieuwe activiteiten aanmaken. Met behulp van de knop Bewerken kunt u bestaande activiteiten aanpassen.

Verwijdert de geselecteerde activiteit.

Klik op deze knop om de gegevens van de activiteiten waarmee u werkt te verversen om zo de laatste wijzigingen te zien.

In de afrollijst Type kunt u de type activiteiten die u wenst te zien filteren. U kunt er tevens voor kiezen of u Alle, Voltooide of Niet voltooide activiteiten wenst weer te geven. Wanneer er na verloop van tijd veel activiteiten bij de relatie zijn geregistreerd, kunt u de genoemde filtermethodes gebruiken om een goed overzicht te hebben.

Onder de lijst ziet u het notitieveld voor de geselecteerde activiteit. Klik op de knop Notitieveld uitbreiden rechtsonderin om het notitieveld te vergroten.

Meer informatie over activiteiten vindt u in Het activiteitenvenster.

Relatiebeheer

Nieuwe activiteit aanmaken

De contactpersoon