Relatiebeheer, tabblad: Inkoop

Het tabblad Inkoop is alleen actief voor relaties die als leverancier zijn geregistreerd. Hier vindt u een overzicht van de inkopen die u bij deze leverancier hebt gedaan en bevat informatie over het ordernummer, referentie van de leverancier, totaalbedrag, valuta, status, leverdatum, besteldatum en onze referentie. Het is tevens mogelijk om de inkopen op status te filteren.

U kunt vanuit dit tabblad nieuwe inkopen aanmaken door op de knop Nieuw te klikken. Dit opent de inkoopmodule met een nieuwe inkoop die automatisch de contactgegevens van deze relatie heeft.

Klik op deze knop om de gegevens van de inkoop waarmee u werkt te verversen om zo de laatste wijzigingen te zien.

Het is mogelijk om een bestaande inkoop te bewerken door de betreffende inkooporder te selecteren en dan op de knop Bewerken te klikken. Dit opent de betreffende inkooporder zodat u de wijzigingen kunt uitvoeren.

Let op! De afrollijst Status fungeert als filter. Hetgeen u hier kiest bepaalt wat in het venster wordt weergegeven. Kiest u bijvoorbeeld voor Ontvangen, zult u alleen de inkopen zien die deze status hebben.

Meer informatie vindt u in Over de inkoopmodule.

Relatiebeheer

De contactpersoon

Over de inkoopmodule

Inkoopregister