Relatiebeheer, tabblad: Order/Factuur

Het tabblad Order/Factuur in het relatieoverzicht is alleen toegankelijk voor de relaties die als klanten zijn geregistreerd. Op het tabblad wordt een overzicht gegeven van orders en facturen die bij de relatie zijn geregistreerd.

Het is mogelijk een nieuwe Order aan te maken door op Nieuw te klikken, of een bestaande order aan te passen door op Bewerken te klikken.

U kunt de Nieuw-knop gebruiken als een snelkoppeling naar de Order/Factuur-module: door op Nieuw te klikken wordt de Order/Factuur - module automatisch geopend, met de relatiegegevens geregistreerd bij de order. U kunt met andere woorden een order aanmaken vanuit het tabblad Order/Factuur in de Relatiemodule.

Let op! De afrollijst Status fungeert als filter. Hetgeen u hier kiest bepaalt wat in het venster wordt weergegeven. Selecteert u bijvoorbeeld Factuur, dan zal de tab slechts de facturen weergeven, die geregistreerd zijn bij de relatie en niet de andere verkooptransacties zoals niet-verwerkte orders en creditnota.

Relatiebeheer

Contactpersoon