E-mailsjablonen

Als u steeds terugkerende e-mails aan een aantal van uw relaties moet sturen, kunt u tijd besparen door een e-mailsjabloon aan te maken. De tekst wordt slechts eenmaal opgemaakt in plaats van telkens wanneer een gelijksoortige e-mail aan een andere relatie wordt gestuurd. U kunt zoveel sjablonen aanmaken als u wilt; ook kunt u de met het programma meegeleverde standaardsjablonen wijzigen.

Zo maakt u een e-mailsjabloon aan:

1. Ga naar Beheer - E-mail - E-mailsjablonen.
  2. Klik op Nieuw.

3. Voer een Sjabloonnaam en een Onderwerp in.

Indien u een document wilt bijvoegen, klikt u op Bijlage en voegt u het bestand toe.
  4. Voer uw tekst in.
  5. Maak de tekst op in het gewenste lettertype en kleur.
  6. Klik op Opslaan.

De sjabloon kan nu worden geselecteerd in de keuzelijst Selecteer sjabloon van de interne e-maileditor van het programma.

U kunt het e-mailsjabloon altijd later nog bewerken. Ook kunt u de e-mailsjablonen bewerken die standaard met het programma meegeleverd worden.

Meer informatie:

Over e-mailen vanuit het programma

De e-maileditor van het programma

Relatiebeheer

Venster documentsjablonen