Gebruikersinstellingen voor Project

Met behulp van de knop Gebruikersinstellingen in de werkbalk kunt u aanpassingen in de projectmodule verrichten.

Het venster bevat drie tabbladen: Standaardinstelling, Projectkaart en Tabblad.

Standaardinstelling

U kunt een keuze maken uit 3 voorgedefinieerde instellingen.

Eenvoudig: Vereenvoudigt het venster en geeft alleen de verplichte velden weer.

Normaal: Geeft de standaardwaarden en -functionaliteiten weer.

Uitgebreid: Geeft meer velden en functionaliteiten weer.

Klik op de desbetreffende knop om één van de gedefinieerde instellingen te kiezen.

Projectkaart

Hier kunt u definiëren welke regels moeten gelden voor het aanmaken van een project.

Standaardwaarden: Tijdens het aanmaken van een nieuw project zullen de velden automatisch gevuld worden met de waarden die u hier aangeeft. Beschikbaar in financiële administratie is standaard geselecteerd. Verander dit als u niet wilt dat het project toegankelijk is in de administratiemodule in het programma.

Overig: Selecteer hier de opties die u wenst te gebruiken.

Tabbladen

Hier kunt u kiezen welke tabbladen u wilt weergeven bij het aanmaken van activiteiten. Om een snel overzicht te behouden is het mogelijk om de tabbladen die u niet gebruikt, niet weer te geven.

Onder Overig kunt u aangeven of de bedragen op de tabbladen Offerte, Order/Factuur en Inkoop inclusief btw weergegeven worden.

Meer informatie:

Projectregister

Projectregister

Over gebruikersinstellingen