Projectregister, tabblad: Activiteiten

Op het tabblad Activiteiten worden activiteiten geregistreerd die verbonden zijn aan het betreffende project. Vanaf dit tabblad kunt u bestaande activiteiten bewerken of nieuwe activiteiten aanmaken.

Via de afrollijst Type geeft u aan welke filter u wilt gebruiken bij het weergeven van de verschillende activiteiten op het tabblad. Dit kan handig zijn indien u na verloop van tijd veel activiteiten aan een project hebt gekoppeld. Tevens kunt u kiezen welke status u wenst te zien: Alle, Voltooid of Niet-voltooid.

Zo koppelt u een activiteit aan een project:

1. Klik op Nieuw. Het venster Nieuwe activiteit verschijnt nu.
  2. Selecteer de relatie en de contactpersoon die bij de activiteit hoort.
  3. Voer de overige gegevens in het venster Nieuwe activiteit in. Meer informatie vindt u in De activiteitenlijst.
  4. Klik op OK en de lijst op het tabblad Activiteiten wordt bijgewerkt.
  5. Selecteer de activiteit en klik op de knop Bewerken om eventueel veranderingen aan te brengen.

Het venster Activiteiten bewerken verschijnt nu en u kunt de gewenste wijzigingen aanbrengen.

Meer informatie:

Projectregister