Projectregister, tabblad: Relaties

Op het tabblad Relaties kunt u relaties aan een project koppelen, de koppeling tussen projecten en relaties verwijderen en bestaande relatiegegevens bewerken. U kunt ook direct e-mails naar relaties versturen vanaf dit tabblad.

U kunt contactpersonen aanmaken of bewerken door op een relatie te klikken die gekoppeld is aan een project.

Tip! Klik met de rechtermuisknop op een relatie om toegang te krijgen tot de functionaliteiten Ga naar Relatie, Ga naar Contactpersoon of E-mail Relatiebeheer.

Zo koppelt u een relatie aan een project:

1. Klik op Koppelen om een koppeling te maken tussen een relatie (inclusief contactpersoon) en een project.
  2. In het venster dat nu verschijnt, kiest u welke relatie en contactpersoon u aan het project wilt koppelen. Telefoon- en faxnummer worden automatisch ingevoerd.

De relatie is nu gekoppeld aan het project en u kunt nu de relatiekaart direct vanuit het project openen.

U kunt de koppeling verwijderen met behulp van de knop Verwijderen. De relatie wordt hiermee niet verwijderd, alleen de koppeling hierheen.

Selectie: Om een snel overzicht te krijgen van welke klanten en leveranciers betrokken zijn bij een project, kiest u Klanten of Leveranciers uit de afrollijst Selectie. Deze afrollijst functioneert als een filter en geeft u de gewenste informatie.

Standaardrelatie: U kunt een standaardrelatie selecteren voor het project in de afrollijst rechts in het tabblad. De relatie die u hier kiest zal vetgedrukt verschijnen bovenaan het tabblad.

Tip! Klik op de knop E-mail verzenden om een e-mail aan de geselecteerde relatie te verzenden.

Meer informatie:

Projectregister