Projectregister, tabblad: Inkoop

Met behulp van het tabblad Inkoop kunt u eenvoudig een goed overzicht behouden over de inkopen die voor een project zijn gemaakt. Hier kunt u tevens wijzigingen aanbrengen en nieuwe inkooporders aanmaken.

Klik op Nieuw om een nieuwe inkoop aan te maken en selecteer de betreffende leverancier. De inkoopkaart wordt geopend en de leveranciersgegevens en het project zullen automatisch zijn ingevuld.

Klik op Bewerken indien u een bestaande inkoop welke aan het project is gekoppeld, wenst te bewerken.

Gebruik de afrollijst Status om een overzicht te krijgen van de inkopen die aan het project gekoppeld zijn en een bepaalde status hebben. Deze afrollijst wordt gebruikt als een filter.

Meer informatie:

Projectregister