Projectregister, tabblad: Subproject

Het tabblad Subproject geeft alle subprojecten weer die deel uitmaken van het betreffende project (en eventuele andere projecten waar het project deel van uitmaakt). Er is een directe verbinding tussen dit tabblad en de selectie die wordt weergegeven bij "Deel van" in het tabblad subproject van het subproject.

Voorbeeld: De Juli-aanbieding kan deel uitmaken van de Zomeraanbieding. In de projectkaart van Juli-aanbieding kiest u Zomeraanbieding middels de knop naast Deel van. Op het tabblad Subproject in de projectkaart van Zomeraanbieding ziet u nu Juli-aanbieding.

Subproject en hoofdproject

De knop Nieuw en de knop Zoeken hebben tegenovergestelde functies:

U klikt op Nieuw om een nieuwe koppeling te maken naar een subproject, zodat het huidige project (dat wordt weergegeven in het bovenste gedeelte van de projectkaart) het hoofdproject wordt. Klikt u op Zoeken, wordt het huidige project aan een ander hoofdproject gekoppeld. Het kan soms voorkomen dat u beide knoppen kunt gebruiken. Als u bijv. in het bovenste gedeelte van de projectkaart het project 'Januari' hebt, dan kunt u dit koppelen aan de subprojecten 'Week 1', 'Week 2', 'Week 3' en 'Week 4' door op Nieuw te klikken. Tevens kunt u 'Januari' koppelen aan het hoofdproject 'Winter' met behulp van de knop Zoeken.

Meer informatie:

Projectregister