Winkelvoorwaarden

Hier stelt u de voorwaarden vast voor onder andere aankopen, betaling en levering, waarover u uw klanten graag informeert in uw webshop.

Voorwaarden maakt u aan door op Nieuw te klikken. In het venster dat nu geopend wordt, vult u de Titel, Inleiding en Tekst in.

Let op! Conform de EU regelgeving en wetgeving welke van toepassing zijn voor verkopen via een webshop, dienen de voorwaarden van de verkoop gepresenteerd te worden, voordat de koper zijn/haar personalia invult. Dit wordt verzorgd door middel van de functionaliteit: De klant moet akkoord gaan met de voorwaarden om te kunnen winkelen in de webwinkel.

Tegelijkertijd wordt het duidelijk dat de voorwaarden, indien mogelijk, weergegeven moeten worden op de orderbevestiging. Dit wordt aangegeven door De voorwaarden op de orderbevestiging in de webshop/e-mail dat naar de klant wordt verzonden weergeven te selecteren.

Klik op de knop bovenaan het venster om naar de instellingen van de website te gaan. Het venster Instellingen wordt dan geopend en hier kunt u uw eigen beschrijvende teksten voor de website invoeren. Meer informatie over de beschrijvende teksten vindt u in Beschrijvende teksten.

Meer informatie:

Bedrijfsgegevens

Klantgegevens

Leveringswijze

Betalingswijze