Beschrijvende teksten

U kunt titels en teksten op uw website naar uw wens aanpassen. U kunt onder andere teksten die velden, links en afrollijsten wijzigen.

Zo bewerkt u beschrijvende teksten:

1. Ga naar Beheer - E-commerce - Website-instellingen - Actieve website, en klik op de knop Omschrijving.
  2. Selecteer de gewenste taal uit de afrollijst.
  3. Selecteer de tekst die u wenst te wijzigen in de kolom Standaardwaarden.

4. Klik in het veld Door de gebruiker gedefinieerde tekst.
  5. Voer de gewenste tekst in die de standaardwaarde dient te vervangen. Als u geen tekst wilt weergeven vult u * in het veld in.
  6. Klik daarna op de standaardtekst in de kolom Standaardwaarden.
  7. De nieuwe waarde (tekst) die u hebt ingevoerd, wordt nu geregistreerd in de kolom Door u gedefinieerde tekst.
  8. Update uw website om de voorgenomen veranderingen te publiceren.

De gemaakte veranderingen zullen op uw website verschijnen.

Tip! Wanneer u de overschreven tekst wilt verwijderen en wilt teruggaan naar de standaardwaarde, klikt u simpelweg op de standaardtekst en vervolgens op de knop Gebruik standaard. Wanneer u alle overschreven teksten wenst te wijzigen naar standaardwaarden, klikt u op de knop Alles standaard.

Meer informatie:

Update website

Meta tags

Script

Website-instellingen

Over de inhoud op uw website