Over de inhoud op uw website

Een goed uitgewerkte website kan één van de belangrijkste informatiekanalen voor uw klanten zijn. Niet alleen om informatie over uw artikelen te verstrekken, maar ook over uw bedrijf, eventuele campagnes en andere nuttige informatie voor zowel klanten als samenwerkingspartners.

Inhoud

Een website bestaat uit verschillende webpagina's waarvan één de startpagina is waarop de bezoekers belanden wanneer ze uw website openen. Verder kunt u uw website naar behoefte structureren met het gewenste aantal vervolgpagina's en nieuwspagina's. U kunt ook contactpagina's aanmaken waardoor de bezoekers u op een eenvoudige manier kunnen bereiken.

U voert de gewenste inhoud voor uw website in op het tabblad Inhoud en de onderliggende tabbladen.

Startpagina

Campagne

Selectie van artikelen

Nieuws

Vervolgpagina’s

Contactpagina's

Wenst u uw artikelen op uw website te verkopen, kunt u de functionaliteit voor webshop in gebruik nemen. U kunt zelf kiezen of u alleen een website wenst, of een website met een webshop. Meer informatie over de webshop vindt u in Over webshop.

Let op! Het begrip website wordt in het programma gebruikt voor uw gehele website. De website kan ook een onderdeel bevatten die webshop wordt genoemd. De webshop is dat gedeelte van de website waar u uw artikelen te koop kunt aanbieden.

Inhoud bewerken

Er zijn een aantal hulpmiddelen die u kunt gebruiken voor het bewerken en formatteren van de inhoud op uw website. U kunt bijvoorbeeld afbeeldingen, koppelingen naar andere websites, tabellen of gehele HTML-bestanden die u in een ander programma hebt aangemaakt, toevoegen. Een volledig overzicht over de toegankelijke hulpmiddelen vindt u in Hulpmiddelen voor de tekstuele inhoud van een website.

Let op! U kunt wanneer en zo vaak u wenst, teruggaan en aanpassingen doorvoeren om vervolgens de inhoud opnieuw te publiceren op het internet.

Instellingen en aanpassingen

Onder Website-instellingen kunt u de instellingen bepalen die moeten gelden voor uw website en webshop. U kunt ook de beschrijvende teksten (titels) die op uw website worden weergegeven aanpassen en zoekwoorden registreren.

Meer informatie vindt u op onderstaande pagina's:

Website-instellingen

Beschrijvende teksten

Meta tags

Update/publicatie van uw website

Wanneer u de gewenste inhoud voor uw website hebt ingevoerd, kiest u voor Update website om uw website op het internet te publiceren. Hetzelfde geldt wanneer u de inhoud hebt bewerkt. Meer informatie vindt u in Update website.

Websitegegevens ophalen

De functionaliteit Websitegegevens ophalen controleert of er nieuwe activiteiten zijn geregistreerd op uw website, en downloadt in dat geval de orders in uw webshop en de geregistreerde aanvragen via uw contactpagina's. Meer informatie over de import van websitegegevens vindt u in Websitegegevens ophalen.

Let op! De module E-commerce kan niet door meerdere gebruikers tegelijkertijd worden benaderd, dit geldt ook indien u een versie voor meerdere gebruikers van het programma hebt.

Meer informatie:

Aan de slag met uw website

Tips - waar moet u aan denken voordat u begint

Ontwerptips voor uw website

Over webshop

Aan de slag met webshop