Vervolgpagina’s

Vervolgpagina's zijn aparte pagina's op uw website waar u aanvullende informatie aan uw klanten kunt geven. Vaak bestaan deze uit verschillende pagina's onder een bepaalde categorie, bijvoorbeeld een sportpagina met vervolgpagina's voor voetbal, atletiek, schaatsen etc.

Zo maakt u een vervolgpagina aan:

1. Klik op Nieuw om een nieuw artikel aan te maken.
  2. Voer een Titel, Inleiding en Tekst in. Bewerk de tekst naar uw wens, zoals u deze op de website wenst weer te geven.
  3. Selecteer de optie In menu weergeven indien u wilt dat de vervolgpagina in het menu op de startpagina wordt weergegeven.
  4. Klik OK.

Het (nieuws)bericht is toegankelijk op uw website nadat u uw website hebt bijgewerkt.

De volgorde van de vervolgpagina's bepalen

Met behulp van de knoppen en kunt u berichten in de gewenste volgorde zetten.

Tip! U hebt tevens de mogelijkheid om bijlagen aan vervolgpagina’s te koppelen. Meer informatie vindt u in Bijlage invoegen.

Meer informatie:

Startpagina

Campagne

Selectie van artikelen

Nieuws

Contactpagina’s