Selectie van artikelen

Op het tabblad Selectie van artikelen geeft u aan welke artikelen u in uw webshop wenst te verkopen. Daarnaast kunt u de artikellijst in uw webshop sorteren op artikelnummer, artikelnaam en prijs; klik op de kolomtitel zodat deze vet wordt weergegeven.

Door op Nieuw te klikken voegt u nieuwe artikelen toe aan het artikelregister.

Selecteer een artikel in de lijst en klik op Bewerken om het artikel te bewerken.

Als u op Artikelen in uw webshop klikt, verschijnt een venster waarin u eenvoudig kunt aangeven welke artikelen er beschikbaar moeten zijn in uw webshop. Meer informatie over deze functionaliteit vindt u in Artikellijst.

Let op! Om uw artikelen te kunnen overbrengen, moet u op het tabblad Webshop in het artikelregister, de optie Moet verkocht worden op één of meerdere webshops hebben geselecteerd.

Wanneer u wijzigingen aan het artikelregister hebt aangebracht die van invloed zijn op de artikelen die u in uw webshop hebt of wenst aan te bieden, klikt u op Bijwerken. De gemaakte wijzigingen zullen dan weergegeven worden.

De knop Website-instellingen voor artikel opent het venster met website-instellingen voor het geselecteerde artikel.

Aangepast veld voor artikelen: Hier kunt u een korte tekst invoeren, zoals bijvoorbeeld "Alle opgegeven prijzen zijn inclusief btw". Deze tekst zal dan in de webshop, voor alle artikelen, worden weergegeven.

Standaard artikelgroep: Hier kunt u aangeven welke artikelgroepen standaard weergegeven moeten worden wanneer bezoekers de webshop openen.

Meer informatie:

Over de inhoud op uw website

Startpagina

Campagne

Nieuws

Vervolgpagina’s

Contactpagina’s

Artikelregister, tabblad: Webshop

Artikelregister

Website-instellingen voor artikel

Een artikel te koop aanbieden in de webshop