Een artikel te koop aanbieden in de webshop

Zo biedt u een artikel te koop aan in de webshop:

1. Ga naar Beheer - Artikel - Artikelregister - tabblad Webshop.

2. Selecteer de optie Moet verkocht worden op één of meerdere webshops.
  3. Selecteer in de kolom Actief de website waarop u het artikel wilt verkopen.
  4. Klik Website-instellingen voor artikel om een afbeelding en/of beschrijving van het artikel toe te voegen. Klik OK wanneer alle gewenste informatie is toegevoegd.
  5. Klik op Opslaan.

Na de volgende update van de website is het mogelijk om het artikel te verkopen in de webshop.

Zo biedt u een selectie artikelen te koop aan in de webshop:

1. Ga naar Beheer - Artikel - Bijwerken selectie artikelen.
  2. Klik op Volgende in de wizard die zich opent.
  3. Specificeer een selectie (bijvoorbeeld een artikelgroep) of laat de velden leeg indien u al uw artikelen wenst te verkopen via uw webshop.
  4. Klik op Volgende.
  5. Kies het tabblad Webshop.

6. Selecteer de optie Moet verkocht worden op één of meerdere webshops en geef aan of de artikelen beschikbaar moeten zijn op alle websites of selecteer de gewenste website uit de afrollijst.
  7. Klik op Volgende.
  8. Klik op Voltooien om de artikelen in de lijst te koop aan te bieden in de webshop.
  9. Klik op Sluiten om de wizard te beëindigen.

Na de volgende update van de website is het mogelijk om de artikelen te verkopen in de webshop.

Tip! U kunt ook artikelen aan de webshop toevoegen via de functionaliteit Artikelen in uw webshop op het tabblad Selectie van artikelen bij Website bewerken. Deze methode vereist dat de optie Moet verkocht worden op één of meerdere webshops op het tabblad Webshop in het artikelregister is geselecteerd voor alle artikelen die u wenst aan te bieden in uw webshop.

Artikelafbeelding en artikelomschrijving: In het venster Website-instellingen voor artikel kunt u voor ieder artikel een artikelafbeelding en artikelomschrijving invoegen. De afbeelding en omschrijving worden weergegeven in de webshop na update van de website. U bereikt de Website-instellingen voor artikel zowel via het tabblad Webshop in het artikelregister, als via het tabblad Selectie van Artikelen bij Website bewerken.

Meer informatie:

Artikellijst

Website-instellingen voor artikel

Over e-commerce

Over webshop

Artikelregister, tabblad: Webshop