Artikellijst

Als u op Artikelen in uw webshop klikt, verschijnt een venster waarin u eenvoudig kunt aangeven welke artikelen er beschikbaar moeten zijn in uw webshop.

Om artikelen beschikbaar te stellen in uw webshop, selecteert u de betreffende artikelen uit de bovenste lijst. Met behulp van de pijltoetsen kunt u deze overbrengen naar de onderste lijst. De artikelen die in de onderste lijst staan, zullen beschikbaar zijn in uw webshop.

De artikelen zijn beschikbaar in uw webshop nadat u de website hebt bijgewerkt.

Meer informatie:

Over de inhoud op uw website

Selectie van artikelen

Update website

Artikelregister