Urensoort per project

Met behulp van de functionaliteit Urensoort per project kunt u standaardinformatie voor elk project specificeren. De gegevens die u in het Urensoortregister hebt ingevoerd zullen in het venster Urensoort per project worden weergegeven. Om de urensoort per project voor een urensoort te kunnen definiëren, dient de urensoort aan een artikel te zijn gekoppeld. Deze koppeling wordt in het Urensoortregister uitgevoerd.

Selecteer de optie Overbrengen naar project indien u de urensoorten automatisch naar de projectmodule wenst over te dragen.

Selecteer in de kolom Actief de urensoorten die u in het project wenst te gebruiken.

Door de optie Aangepast wel of niet te selecteren geeft u aan of de standaard- of de aangepaste waarden worden gebruikt. Kiest u voor de aangepaste waarden, zal de informatie die u in de kolom Prijs registreert de standaardwaarde overschrijven.

Let op! Alle instellingen kunnen overgeschreven worden in de individuele urenstaten.

Meer informatie:

Medewerkersregister

Urenregistratie

Urensoortregister