Urenregel aan een activiteit koppelen

Het is mogelijk om een bestaande activiteit aan een urenregel te koppelen, of een nieuwe activiteit aan te maken gebaseerd op een urenregel. Dit doet u in de kolom Activiteitsnummer, door een activiteitsnummer in te voeren of door het minteken "-" in te toetsen. Wanneer u "-" invoert, wordt een activiteitenoverzicht weergegeven met de activiteiten waaraan de medewerker is gekoppeld. Selecteer de betreffende activiteit en klik op OK om de activiteit aan de urenregel te koppelen. In het venster kunt u ook op Nieuw klikken en een activiteit aanmaken welke gebaseerd is op de urenregel.

Meer informatie:

Urenregistratie

Nieuwe urenstaat aanmaken

Nieuwe activiteit aanmaken