Serienummer in voorraad

Dit is een overzicht van artikelen in voorraad waaraan Serienummers , een uiterste Houdbaarheidsdatum en/of een Partijnummer verbonden is. Bij de instellingen voor het artikelregister geeft u aan of deze verplicht aangegeven moeten worden bij de ontvangst of opname van artikelen. Een serienummer, houdbaarheidsdatum en partijnummer is aan een bepaald artikel verbonden.

Met behulp van de selectie van het serienummer kunt u de weg van een artikel door het bedrijf volgen. In het overzicht ziet u alle voorraadtransacties met dit serienummer.

De wijzigingen van de filters worden pas weergegeven zodra u op Bijwerken of [F5] klikt. De beschikbare filters zijn:

Meer informatie:

Over de magazijnmodule