Voorraad naar een ander magazijn overbrengen

Indien u verschillende magazijnen gebruikt, kunt u artikelen van het ene naar het andere magazijn overbrengen. Deze functionaliteit is toegankelijk vanuit de Magazijnmodule en het tabblad Magazijn in de Artikelmodule.

Zo brengt u de voorraad van het ene magazijn naar het andere over:

1. Selecteer het artikel dat u wenst over te brengen naar een ander magazijn.
  2. Klik Naar ander magazijn overbrengen.
  3. Voer het over te brengen aantal in. U kunt maximaal het aantal overbrengen dat in voorraad is.
  4. Selecteer het Magazijn waarnaar de artikelen overgebracht moeten worden.
  5. Selecteer de gewenste locatie in het magazijn. U kunt de locatie selecteren indien u in de bedrijfsinstellingen het gebruik van voorraadlocaties hebt geactiveerd.
    Indien u in de bedrijfsinstellingen de optie Het bedrijf slaat hetzelfde artikel op in dezelfde voorraad op verschillende locaties hebt geselecteerd, kunt u het artikel ook overbrengen naar een andere locatie in hetzelfde magazijn.
  6. Klik OK.

De voorraad is overgebracht.

Meer informatie:

Over de magazijnmodule

Artikelregister, tabblad: Magazijn

Bedrijfsinstellingen voor Artikel