De verkoopprognoselijst

De functionaliteit verkoopprognose helpt u met het voorspellen van toekomstige verkopen. De informatiestroom Verkoopprognose bevat alle offertes en orders waarop een kans op verkoop is geregistreerd. Klik op een verkoopstatus om een lijst te openen met de offertes en orders waaraan deze status is toegekend. De offertes en orders verdwijnen uit de lijst zodra deze zijn gefactureerd of geannuleerd.

U kunt de resultaten in de lijst filteren met behulp van de afrollijst Waarschijnlijkheid rechtsbovenaan het venster. Selecteer Alle om alle offertes en orders te zien waarop een kans op verkoop is geregistreerd of selecteer een bepaalde status om alleen de offertes en orders met die status weer te geven. Door op een regel te dubbelklikken wordt de bijbehorende offerte-/orderkaart geopend.

De lijst bevat informatie zoals Offertenr., Ordernr, Naam, Onze ref., Totaal excl. btw, Waarschijnlijkheid, Procent, Verwachte afsluitdatum en Project. Klik op de titel van een kolom om op de betreffende kolom te sorteren.

Meer informatie:

Over verkoopprognose

Order/factuurregister

Offerteregister