Inkoopplanning

Bij de registratie van orders kunt u de inkoop- en leveringsinformatie voor de artikelen in de order zien. Het overzicht wordt weergegeven in het venster Inkoopplanning en geeft de artikelen weer waarvoor een inkooporder is aangemaakt, maar welke nog niet ontvangen zijn.

U opent de inkoopplanning in het venster Order/Factuur, op het tabblad Artikelregels. Klik op de pijl rechts van de knop en kies voor Inkoopplanning in de lijst om het venster te openen.

Deze knop kan verschillende namen hebben, afhankelijk van welke functionaliteiten geactiveerd zijn.

Bovenaan het venster vindt u Relatienummer, Relatienaam en Orderdatum.

Artikelregels

In het bovenste gedeelte van het venster vindt u de artikelregels van de order en de details van de levering.

Overzicht van niet-ontvangen inkopen per artikel

In het onderste gedeelte van het venster wordt een lijst weergegeven van de niet-ontvangen artikelen welke in de lijst, in het bovenste gedeelte van het venster, geselecteerd zijn.

U kunt in het onderste gedeelte van het venster naar de betreffende inkooporder gaan. Met de knop opent u de geselecteerde inkoop. U kunt ook dubbelklikken op een artikel om de inkooporder te openen.

Meer informatie:

Order/Factuur, tabblad: Artikelregels

Artikelstroom

Bedrijfsinstellingen voor Artikel