Instellingen voor klantstatusbestanden

Het verzenden van klantenstatusbestanden stelt u in staat om uw klanten een overzicht en een historie van hun aankopen te verschaffen. Gebaseerd op de instellingen in dit venster kiest u welke informatie toegankelijk zal zijn voor de klant.

Tekst bovenaan klantstatusbestanden wordt bovenaan het klantstatusbestand ingevoerd. Een voorbeeld hiervan is: "Hier volgt u de status van uw aankopen bij ons. Bij eventuele vragen, neemt u contact op met.....". Houd er rekening mee dat dit de inhoud van de website is. U kunt tevens de inhoud van de e-mail, die de klanten ontvangen, bewerken. Dit doet u in de wizard voor Websitegegevens ophalen.

Bij Type relaties waarvoor statusbestanden worden gemaakt kunt u kiezen uit: "Alle", "Geen", "Alleen particulieren" of "Alleen bedrijven". Het relatietype stelt u in op het tabblad Overige Info op de relatiekaart.

Op de relatiekaart, tabblad Instellingen onder Klant kunt u ook aangeven dat de relatie een Automatisch statusbestand ontvangt. Deze instelling zal de instellingen voor klantstatusbestanden oversturen.

Aantal maanden waarvan de gegevens moeten worden inbegrepen: Met behulp van dit veld kunt u bepalen hoe oud de informatie maximaal mag zijn die u in het klantstatusbestand opneemt.

Verder selecteert u de welke informatie in het klantstatusbestand wordt weergegeven met behulp van de opties in het onderste gedeelte van het venster.

Meer informatie:

Bedrijfsinstellingen voor Relatiebeheer

Bedrijfsinstellingen