Bedrijfsinstellingen

In de bedrijfsinstellingen registreert u de centrale gegevens over het bedrijf. Naam, adressen en andere contactgegevens die hier worden geregistreerd, worden opgehaald bij het aanmaken van offertes en orders, en worden op alle rapporten die bedrijfsinformatie bevatten, weergegeven.

De meeste velden zijn al ingevuld aan de hand van de wizard voor de eerste opstart van het programma, of de wizard voor het aanmaken van een nieuwe bedrijfsdatabase.

Bedrijfsleider(-ster): Naam van de bedrijfsleider(-ster) van het bedrijf. Het veld kan gebruikt worden in rapporten.

Land: Het is niet mogelijk om het land na het aanmaken van de bedrijfsdatabase, te wijzigen.

Taal: U kunt een andere taal kiezen dan de taal die bij het land hoort. Houd er rekening mee dat de functionaliteiten in het programma afhankelijk zijn van het gekozen land. Dit geldt onder andere voor bijvoorbeeld de btw-codes en regels, rekeningschema's en administratieve instellingen. Wenst u dat bepaalde gebruikers het systeem in een andere taal kunnen gebruiken, kunt u dit in de gebruikersinstellingen van de gebruiker aangeven.

Tip! Wijzigingen in een aantal bedrijfsinstellingen maken systeemactiviteiten aan, waar u onder andere informatie vindt over wie de wijziging doorvoerde. Meer informatie over systeemactiviteiten vindt u in Systeemactiviteiten.

Bedrijfsinstellingen

Op het tabblad Bedrijfsinstellingen worden diverse bedrijfsgegevens, zoals bankrekeningen, KvK-nummer, btw-instellingen, valuta, btw-codes, nummerreeksen en standaardwaarden, vastgelegd.

Bedrijfsgegevens

Standaardregister

Btw

Nummerreeks

Module-instellingen

Op het tabblad Module-instellingen kunt u de standaardwaarden voor verschillende modules in het programma instellen. De geselecteerde instellingen gelden voor alle gebruikers van de bedrijfsdatabase.

Relatiebeheer

E-commerce

Offerte/Order/Factuur

Activiteiten

Administratie

Inkoop

Artikel

Urenregistratie

Notitie

Op het tabblad Notitie kunt u notities invoeren betreffende het bedrijf.

Meer informatie:

Instellingen

Nieuwe bedrijfsdatabase aanmaken

Adres, gedetailleerd