Bedrijfsinstellingen - Bedrijfsgegevens

Om zoveel mogelijk voordeel te hebben van de integratie tussen de modules in het programma is alle essentiële informatie centraal geregistreerd in de database. Alle belangrijke bankrekeningen en KvK-nummers worden ingevoerd onder Bedrijfsgegevens, samen met de instellingen voor btw-codes en valuta. Dit is een eenmalige registratie die overal geldt.

Meer informatie over het invoeren van een bankrekening vindt u in Rekeninginformatie.

Klik u op de knop Nummercontrole om aan te geven of u Geen controle, Controle uitvoeren en ongeacht resultaat doorgaan of Controle uitvoeren, niet toestaan om door te gaan bij onjuist resultaat wenst. Laatstgenoemde keuze verhindert u om te voltooien voor u het rekeningnummer in een correct formaat hebt ingevoerd.

Controle van bankrekeningnummers kan doorgevoerd worden voor rekeningnummers in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Noorwegen, Zweden en Denemarken.

Voer het KvK-nummer van het bedrijf in. Geef tevens de correcte btw-instelling aan in de afrollijst Btw. In het veld Valuta kiest u de valuta die door het bedrijf het meest gebruikt wordt.

De afrollijst Land opnemen in het adres stelt u in staat aan te geven of u de landcode al dan niet wenst weer te geven bij de adressen in de verschillende modules en bij het afdrukken van rapporten en etiketten. U hebt tevens de mogelijkheid om de landcode alleen weer te geven indien deze afwijkt van het land in de bedrijfsdatabase.

Daarnaast kunt u de optie Landcode vóór de postcode weergeven selecteren.

Meer informatie:

Bedrijfsinstellingen

Rekeninginformatie