Bedrijfsinstellingen voor Inkoop

In de bedrijsinstellingen voor inkoop geeft u aan welke gegevens gewijzigd moeten kunnen worden bij de verschillende statussen in de module Inkoop. U kunt daardoor de instellingen aanpassen aan hoe de routines in deze module moeten worden uitgevoerd.

Selecteer de optie Toegestaan om niet geheel ontvangen inkopen te boeken indien het mogelijk moet zijn om individuele artikelen van een inkoop in te boeken wanneer nog niet alle artikelen volledig zijn ontvangen.

U kunt aangeven of het rapport Overzicht van artikelen die na ontvangst geleverd kunnen worden afgedrukt moet worden tijdens de artikelontvangst. Het rapport geeft de verkooporders weer die u kunt leveren gerelateerd aan de artikelontvangst. Het rapport wordt gesorteerd op basis van het criterium dat u uit de afrollijst selecteert.

Vaste tekst inkoop kan aangegeven worden in het standaardregister door met de rechtermuisknop in het veld te klikken en Standaardregister wijzigen te kiezen.

Onder Wijzigingen op inkooporders met de status 'Besteld' geeft u aan wat de gebruikers kunnen wijzigen wanneer de status Besteld is.

Onder Informatie die kan worden gewijzigd voor inkopen met de status 'Ontvangen' en 'Voltooid' geeft u aan wat de gebruikers kunnen wijzigen wanneer de status Ontvangen of Voltooid is.

Meer informatie:

Bedrijfsinstellingen

Instellingen

Over de inkoopmodule

Gebruikersinstellingen voor Inkoop