Invoeren van kassaopnames

Zo voert u een opname uit de kassa in:

1. Klik op Beheer.

2. Klik op Kassaopname.

3. Voer het Bedrag in.

4. Selecteer eventueel de Valuta. Dit veld is alleen zichtbaar indien het programma is ingesteld op het hanteren van vreemde valuta via Beheer - Instellingen - Algemeen.

5. Voer eventueel een notitie (via het toetsenbord) in, indien u de opname wilt toelichten.

De opname is geregistreerd onder uw gebruikers-ID en wordt in de volgende dagafsluiting weergegeven.

Tip! U kunt het rapport Lijst van kasopnames en/of -stortingen afdrukken om een overzicht te krijgen over alle opnames uit en stortingen in de kassa.

Meer informatie:

Over kassastortingen en -opnames

Instellingen - Algemeen

Over dagelijkse routines