Back-up maken

Deze functionaliteit maakt een back-up van uw database of zet een eerdere gemaakte back-up terug.

Zo maakt u een back-up:

1. Start Mamut DataTools vanuit het Start-menu in Windows, onder de programmagroep Mamut Kassa.

2. Log in met uw pincode.

3. Kies Back-up.

4. Klik op Voltooien.

De back-up met een standaardomschrijving wordt op de aangegeven locatie opgeslagen.

De aangegeven locatie is de locatie waar u de laatste keer een back-up hebt opgeslagen.

Tip! Zorg voor een vaste routine wat betreft het maken van back-up en noteer de locatie waar u deze opslaat.

Let op! De DataTools-applicatie bevat eigen helpbestanden. Klik op [F1] of de helpknop in DataTools voor meer informatie.

Meer informatie over back-ups en andere functionaliteiten in DataTools vindt u hier.

Mamut Teamwork/Mamut Online Backup helpt u bij het maken van veilige en effectieve back-ups, en bij een veilige en gebruiksvriendelijke distributie van uw bestanden. Mamut Online Backup is eenvoudig te gebruiken en biedt optimale beveiliging op basis van encryptie. Indien een internetverbinding aanwezig is, worden bestanden continu gekopieerd. Deze dienst vervangt het maken van een back-up van het programma niet, maar kan u helpen bij het opslaan van de gemaakte back-up. Meer informatie over deze dienst vindt u op www.mamut.nl/onlinebackup (externe link).

Meer informatie:

Back-up terugzetten