Back-up terugzetten

Om een back-up terug te zetten dient u systeembeheerder te zijn in het administratieve programma. Het terugzetten wordt met behulp van een wizard uitgevoerd. Alle gebruikers moeten afgemeld zijn.

Zo zet u een back-up terug:

1. Start Mamut DataTools vanuit Mamut Kassa in het Start-menu in Windows.

2. Log in met uw pincode.

3. Kies Terugzetten en klik op Volgende.

4. Blader naar de map waar de back-up is opgeslagen. Het programma zoekt de laatste back-up.

5. Voer eventueel een wachtwoord in en klik op Volgende.

6. Controleer de informatie en klik op Volgende.

7. Lees de waarschuwing en selecteer dat u deze gelezen hebt. Klik op Voltooien.

Het programma bevindt zich nu in dezelfde staat als toen de back-up werd gemaakt .

Let op! De DataTools-applicatie bevat eigen helpbestanden. Klik op [F1] of de helpknop in DataTools voor meer informatie.

Meer informatie:

Back-up maken