Eerste opstart

Dit is een onderdeel van de wizard voor de eerste opstart van Mamut Kassa.

U kunt het programma starten via het Startmenu in Windows.

De eerste keer dat u het programma start, helpt een wizard u met de belangrijkste instellingen die het programma vereist om correct te kunnen functioneren. Totdat u de gehele wizard doorlopen hebt, start deze automatisch op wanneer u het programma start. Dit betekent dat als u halverwege de wizard op Annuleren klikt, de wizard weer automatisch opstart wanneer u het programma opnieuw start.

Tijdens het doorlopen van de wizard wordt u gevraagd informatie in te voeren zoals de gebruikers die toegang dienen te hebben tot Mamut Kassa. Deze moeten eerst in het administratieve systeem (Mamut Business Software) worden aangemaakt.

Daarnaast voert u ook de rekeningen in voor contante betalingen, pinbetalingen en eventuele betalingen met een cadeaubon aan. Wij raden u aan om over deze instellingen na te denken voor u de wizard start.

Tip! Wanneer u het programma voor de eerste keer opstart, worden de bedrijfsnaam en het adres vanuit Mamut Business Software naar Mamut Kassa geïmporteerd. Deze informatie wordt opgeslagen in het veld Tekst boven artikelregels die u vindt via Beheer - Instellingen - Kassabon.

Meer informatie:

Aan de slag met Mamut Kassa