Opprette et likviditetsbudsjett

Likviditetsbudsjettet dannes på grunnlag av innstillinger satt på likviditetsbudsjettet, i tillegg til innstillingene som er satt i forhold til likviditet på de øvrige underbudsjettene. Det vil si at for å få inn tall i likviditetsbudsjettet, må du først opprette et resultatbudsjett.

Slik går du frem for å definere hvordan likviditetsbudsjettet ditt skal fremkomme

1. Velg Vis - Regnskap - Budsjett.
  2. Marker budsjettet du ønsker å definere likviditeten til, og klikk Rediger.
  3. Klikk på søkeknappen til høyre for Salgsbudsjett og definer hvilken effekt salgsbudsjettet skal ha på likviditetsbudsjettet under fanekortet Likviditetsbudsjett.
  4. Klikk OK.
  5. Gjenta punkt 3 og 4 for Innkjøpsbudsjett, Lønnsbudsjett, Driftskostnadsbudsjett, Investeringsbudsjett og Likviditetsbudsjett.

Du har nå opprettet et likviditetsbudsjett.

Se også:

Om budsjett

Opprette et nytt budsjett