Legge inn budsjettall på andre kontoer enn det systemet foreslår

Dersom du har valgt at budsjettbæreren din er Hovedbokskonto, vil systemet foreslå kontoer som du skal registrere budsjettallene dine på ut fra fastsatte intervaller. Du kan endre på dette kontointervallet ved å opprette et nytt budsjett basert på reelle regnskapstall. Kontointervallet på dette nye budsjettet vil da bli tilgjengelig på de budsjettene du allerede har begynt å registrere tall på. Du kan slette det nyopprettede budsjettet etterpå dersom du ikke ønsker å ha det liggende.

Slik går du frem for å endre kontointervallene på et budsjett

1. Velg Vis - Regnskap - Budsjett.
  2. Klikk Ny.
  3. Legg inn ønsket navn på budsjettet, og klikk OK.
  4. Velg alternativet Hent data fra reelle regnskapstall, og klikk Neste.
  5. Klikk på søkeknappen til høyre for budsjettet du ønsker å endre kontointervallet på.
  6. I dialogboksen som kommer opp kan du velge å endre det kontointervallet som ligger inne ved å klikke på Rediger, endre kontointervallet og klikke OK. Du kan også velge å legge inn et nytt kontointervall i tillegg ved å klikke på Ny, legge inn ønsket kontointervall og klikke OK.
  7. Gjenta punkt 6 til du har fått endret kontointervallet på de ønskede budsjettypene, og klikk Fullfør.

Du har nå importert nye kontointervaller til alle tidligere registrerte budsjetter også.

Dersom du ønsker det, kan du nå slette budsjettet du opprettet for å endre på kontointervallene dine. Du sletter budsjettet ved å lukke budsjettmodulen og deretter velge Vis - Regnskap - Budsjett. Marker budsjettet du ønsker å slette, og klikk på Slett.

Se også:

Opprette et nytt budsjett

Om budsjett